Parteneri de performanță
www.kineticsport.ro
0720.00.15.65
Kinetic Systems
Parteneri de performanță
Parteneri de performanță
Sporturi

VOLEI


Voleiul este un sport care cere tot ceea ce poate oferi o podea adecvată de gimnastică – alergare, pivotare, sărituri, deci un grad ridicat de interacțiune cu podeaua, fiind un sport extrem de solicitant pentru sportivi.
citește mai mult


Tocmai de aceea, atunci când este aleasă suprafața potrivită pentru volei, cel mai important este ca aceasta să poată susține întreaga dinamică a jocului, îndeplinind stadardele necesare de siguranță, confort și performanță.

O suprafață eficientă de volei se integrează perfect în meci, oferind caracteristicile necesare cu uniformitate, reducerea forței (absorbția șocului), efectul de finisare a suprafeței (fricțiune), deformarea verticală și reculul mingii, fără a afecta calitatea jocului.
Cu ajutorul partenerilor certificați la nivel mondial, KINETIC SPORT vă pune la dispoziție game variate de produse pentru terenurile de volei, garantând un nivel ridicat de confort, siguranță, aderență și rezistență în timp, atât la traficul intens cât și la greutate sau șocuri mecanice.