Gazon artificial pentru fotbal

Gazon artificial certificat FIFA QUALITY

FieldTurf este unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria gazonului artificial. Au investit in dezvoltarea unei game largi de sisteme pentru fotbal prin incorporarea performantei si a miscarii naturale a mingei pe terenurile sintetice, optimizarea efortului jucatorilor si caracteristici de siguranta, ridicate. Sistemele produse, se potrivesc competitiilor de fotbal de nivel inalt, dar si pentru amatori, scoli si conditii de instruire de inalta utilizare.

 

Partener oficial pentru suprafete de sport al FC Groningen, al cluburilor Eredivisie (Prima Liga olandeza), Newtown AFC, Welsh Premier League, FieldTurf a reusit sa ofere cele mai multe suprafete sintetice, asemanatoare cu iarba, conform studiului independent Prozone.

FieldTurf exista si pe suprafatele de antrenament ale cluburilor de fotbal europene de prestigiu, ca de exemplu Manchester City, Arsenal, FC Barcelona, Real Madrid CF, Juventus Torino, Inter Milano, Ajax Amsterdam si Paris Saint-Germain.

Producator preferat FIFA

FieldTurf este un membru selectat al Programului de producatori preferat al FIFA, care a indeplinit obligatiile rigide si cerintele de raportare pentru dezvoltarea, performanta si intretinerea produsului. FieldTurf este, de asemenea, primul producator de gazoane artificiale de fotbal, care a gazduit un meci de campionat UEFA in 2003 la stadionul Luzhniki din Moscova.