Respect pentru mediu

Cei de la FieldTurf isi iau intotdeauna in serios rolul de lideri in protectia mediului. Accentul este acela de a crea terenuri de joc mai sigure pentru generatiile viitoare si care raspund asteptarilor jucatorilor. De asemenea, inseamna conservarea resurselor naturale si reducerea amprentei de carbon. Instalarea unui teren sintetic produs de FieldTurf in comunitatea Dvs., poate economisi aproape 4.000.000 de litri de apa pe an. In plus, fiecare teren de joc utilizeaza aproximativ 20.000 de anvelope reciclate, ca parte a stratului de umplere de performanta al FieldTurf - aceste anvelope sunt folosite astfel intr-o maniera pozitiva decat umplerea depozitelor de deseuri, transformandu-se in componenta principala pentru campurile de joc.

Gazonul artificial - o contributie pozitiva la protectia mediului.

Când vine vorba de amprenta de carbon, pur si simplu nu exista o comparatie intre campurile naturale si campurile FieldTurf. Alegand FieldTurf, clientii devin parte a unei miscari de mediu care nu numai ca economiseste apa potabila curata, ci si:

FieldTurf recicleaza

Gazonul FieldTurf este 100% reciclabil. Atunci cand o instalare FieldTurf ajunge la sfarsitul vietii sale, ea continua sa ne ajute planeta. FieldTurf a fost prima companie din industrie care a indepartat intregul sistem de gazon si l-a reciclat.

Gazonul artificial este prietenos cu mediul inconjurator

Gazonul artificial s-a dovedit a fi sigur pentru mediul inconjurator. Beneficiile ecologice ale gazonului artificial au fost bine documentate de ani de zile. Sute de studii au fost finalizate pentru a descoperi adevarul despre eventualele riscuri ale gazonului artificial.

Ministerele Sanatatii si organismele de mediu din intreaga lume au comandat cercetari ample. La diverse organizatii de sanatate din lume, universitati de prim rang si comisii stiintifice independente. Functionarii alesi au reactionat la preocuparile utilizatorilor, punand la dispozitie studii pentru a demonstra faptele si de fiecare data gazonul artificial a fost gasit sigur.