Indexul de performanta

FIBER PERFORMANCE INDEX de la LABOSPORT

Labosport, liderul mondial in domeniul certificarii suprafetelor sportive, a lansat Indexul Performantei Fibrelor (FPI) - prima masurare adevarata a calitatii fibrei. FPI stabileste printr-un "indice" - clasificarea sau scorul unei fibre de gazon artificial, pentru a ajuta potentialii cumparatori de gazon sa inteleaga si sa cantareasca usor calitatile individuale ale unei fibre de gazon.

Cum functioneaza? De ce este FPI important pentru proiectul dvs.? Va ajutam sa intelegeti stiinta din spatele FPI pentru a va permite sa selectati fibra potrivita pentru Dvs. Este important sa retineti ca alegerea fibrei este una dintre numeroasele decizii importante pe care va trebui sa le faceti atunci cand va construiti campul de gazon artificial. Umplerea cu material, sprijinul, drenajul si constructia sunt toate elementele importante care joaca un rol vital in calitatea finala a suprafetei dvs. de joc.

FPI a fost proiectat cu atentie de catre Labosport pentru a cuantifica cele 3 aspecte-cheie ale unei fibre care sunt cele mai importante pentru cei care achizitioneaza un teren sportiv:

Aceste aspecte cheie sunt masurate prin 4 teste specifice:

Fiecare fibra este masurata in conformitate cu aceste teste si apoi clasificata pe o scara de la 1 la 100 in fiecare categorie. Rezultatul este un FPI final, Fiber Performance Index, care descrie calitatea totala a fibrelor.

Cand evaluati fibra potrivita pentru domeniul sportiv, nu va mai bazati doar pe atuurile de marketing ci puteti lua in considerare factori stiintifici pe care se bazeaza indicele de performanta Fiber Performance Index de la Labosport.

Indiferent de nevoile dvs., FieldTurf are nu numai fibra potrivita, dar mai ales sistemul potrivit.