Gazon artificial FieldTurf XM7

Forma unica de diamant, trunghiular, cu 5 crestaturi si aripi mai groase, pentru rezistenta foarte ridicata.

Fibrele sunt produse cu un accent special pe polimer, proces, geometrie (PPG). Dovedit XM infill si suport pentru siguranta jucatorului si confort - caracteristici excelente de drenaj.

Folosind un design unic al fibrelor, tip diamant cu 5 crestaturi încorporate, XM7 a fost proiectat pentru a oferi o rezistenta excelenta si o performanta de lunga durata, potrivit pentru multe sporturi.

Certificari gazon artificial FieldTurf

Sistemul XM7 este construit cu tehnologie de fibra monofilament de ultima ora care adauga o noua dimensiune seriei XM de gazon artificial, conferindu-i o rezistenta sporita si rezistenta, astfel incât terenul dvs. poate functiona la un nivel mai inalt. Umplerea in sistemul XM este aplicatia FieldTurf de 2 straturi : SBR Rubber si nisip quartzos, care a fost instalata pe sute si sute de terenuri sportive din intreaga lume pentru o siguranta adecvata si o "perna" pentru atlet.

in timp ce fibra a fost construita pentru a oferi o rezistenta excelenta pe termen lung, sistemele XM7 sunt proiectate pentru a oferi o suprafata durabila si o performanta ridicata pentru o varietate de sporturi.

Firele XM7, fabricate in unitatile noastre de productie a fibrelor de ultima generatie, au fost dezvoltate conform principiilor de baza ale dezvoltarii fibrei de calitate - Polimer, Proces, Geometrie (PPG) pentru a va asigura ca domeniul dvs. poate rezista la utilizari greoaie si inca depaseste unele dintre cele mai bune produse concurente cu cea mai buna competitivitate din industria gazonului. Completat cu sistemul de umplere XM si suportul, sistemul XM7 se pozitioneaza deja in elita in gazoanelor artificiale monofilament.

Date tehnice gazon artificial

PRODUS
XM7 40-13
XM7 50-13
XM7 60-12
XM7 60-13
INALTIME FIR
40mm
50mm
60mm
60mm
NR. CUSATURI
13/10cm
13/10cm
12/10cm
13/10cm
NR SMOCURI
8189/mp
8189/mp
7559/mp
8189/mp
CULOARE
FG/OG
FG/OG
FG/OG
FG/OG
Dtex/FIBRA
13300
13300
13300
13300
TIP FIBRA
MONOFILAMENT
MONOFILAMENT
MONOFILAMENT
MONOFILAMENT
FIFA
QUALITY
QUALITY
QUALITY
QUALITY
RUGBY (WRF)
PROD. PREFERAT
PROD. PREFERAT
PROD. PREFERAT
PROD. PREFERAT

Fibra

  • Forma triangulara, monofilament;
  • Inaltime fibre (mm): 42, 50, 60;
  • Disponibile diferite optiuni de rigidizare pentru o mai mare flexibilitate (densitate);

Infill

  • Strat inferior de nisip quartz;
  • Strat superior de granule negre SBR;

Cele mai bune referinte

Teren sintetic FC NANTES, FRANCE

FC NANTES – FRANCE

TheLa instalarea terenului artificial de ultima generatie pentru centrul major de formare multi-suprafete José Arribas, care gazduieste sesiuni ale unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal franceze, FC Nantes, s-a demonstrat ca Sistemul care contine un fir unic de forma semi-diamant asigura atât cea mai mare rezistenta, cât si confortul optim si posibilitatea ca suprafata sa-si depaseasca performantele pe termen lung.

Gazon sintetic BONIFIKA STADIUM, SLOVENIA

BONIFIKA STADIUM – SLOVENIA

Complexul are un teren de ultima generatie XM6 Purefill. Instalat cu o fibra unica de forma semi-diamantata, oferind o moale exceptionala si o joaca pe termen lung. Dispunând de granule organice din pluta, aceasta umplutura consolideaza caracteristicile de performanta ale câmpului, cu un grad de absorbtie al socului de neegalat.

Gazon artificial AMADOU BARRY STADIUM, SENEGAL

AMADOU BARRY STADIUM – SENEGAL

Un important stadion municipal in Senegal, teren Clubului de Fotbal Guédiawaye, are 10 000 de locuri pentru a gazdui meciuri de fotbal, precum si competitii de lupte senegaleze. În 2014, la stadionul Amadou Barry, a fost instalat acest teren artificial de ultima generatie destinat activitatilor de fotbal si multi-sport cu utilizare intensa.

Index de performanta FieldTurf XM7