Gazon artificial FieldTurf Classic HD

Fibra Classic HD fost elaborata cu grija pentru a maximiza durabilitatea si siguranta gazonului artificial, precum si pentru a fi placut din punct de vedere estetic. Dupa cum se spune: "este o frumusete si o bestie".

A fost proiectat folosind filozofia PPG - Polimer, Proces si Geometrie, pentru a crea noul standard industrial in fire cu film subtire. Mult mai placut la atingere si mai putin abraziv, in testele comparative, fara a reduce insa, nici o caracteristica ce poate conferi durabilitate.

Fibra artificiala Classic HD FieldTurf combina durabilitatea firelor subtiri cu un proces de productie modernizat pentru a oferi o combinatie perfecta de durabilitate si moliciune.

Certificari gazon artificial FieldTurf

FieldTurf Classic HD a fost conceput pentru a depasi in mod constant firele concurente din industria de profil Completat cu un polimer foarte puternic si cu o concentratie adecvata de stabilizatori UV, designul gros si modelul taiat de precizie al firelor HD asigura o umplere mai redusa decât alte fire, a stratului infill.

Fibra artificiala din pelicula din fibra de sticla Classic HD combina durabilitatea firelor de film subtire cu un proces de productie modernizat pentru a oferi o combinatie perfecta de durabilitate si suprafata moale. Extrudarea sa unica si taietorul de precizie inline elimina despicarea excesiva, pentru o performanta si o finete mai indelungata. Se elimina practic orice "Decapare de margine" care exista pe alte fibre de gazon artificial.

Procesul de fibrilare a firelor Classic HD imparte capatul deschis in partea superioara a fiecarei fibre. Fibrele se asaza apoi pe suprafata si incapsuleaza umplutura.

Cuplat cu sistemul de infiltrare patentat, cu 3 straturi, grele si cu metoda de acoperire SureLock, sistemul FieldTurf Classic HD este proiectat pentru a fi un sistem de gazon sintetic, de top, in industria de profil,pentru siguranta jucatorilor si rezistenta gazonului.

Proiectat pentru durabilitate extrema, cu un polimer de inalta calitate si stabilizatori UV, impreuna cu o forma de fibra unica si un model unic de taiere.

Date tehnice gazon artificial

PRODUS
CLASSIC HD 40-11
CLASSIC HD 50-11
CLASSIC HD 60-12
INALTIME FIR
40mm
50mm
60mm
NR. CUSATURI
11/10cm
11/10cm
12/10cm
NR SMOCURI
6929/mp
6929/mp
7559/mp
CULOARE
FG
FG
FG
Dtex/FIBRA
12000
12000
12000
TIP FIBRA
MONOFILAMENT
MONOFILAMENT
MONOFILAMENT
FIFA
QUALITY
QUALITY
QUALITY
RUGBY (WRF)
PROD. PREFERAT
PROD. PREFERAT
PROD. PREFERAT

Fibra

  • Fir filmat, monofilament;
  • Inaltime fibre (mm): 40, 50, 60;
  • Grosime 130 microni;

Infill

  • Strat inferior de nisip quartz;
  • Strat superior de granule negre SBR, granule cauciuc Cryogenic;
  • Mod de acoperire: SureLock Precision Coating;

Cele mai bune referinte

Teren sintetic CAGNES SUR MER, Franta

CAGNES SUR MER – Franta

FieldTurf a instalat în 2012 un teren de gazon sintetic de 8.052 metri patrati, folosind Classic HD pe stadionul Pierre Sauvago. Acest stadion este situat în orasul Cagnes sur Mer si gazduieste echipa AS Cagnes - Le Cros, un club de fotbal din divizia a 6-a, care joaca în liga mediteraneana de fotbal franceza.

Gazon sintetic UNIVERSITY OF WISCONSIN, USA

UNIVERSITY OF WISCONSIN – USA

Din 2003, Universitatea din Wisconsin a jucat acasa, pe un teren FieldTurf, la Camp Randall Stadium. Confruntându-se cu decizia de a alege o suprafata artificiala a gazonului pentru a juca pe viitor, scoala a decis sa îsi continue relatia de lunga durata cu FieldTurf si a instalat FieldTurf Classic HD.

Gazon artificial LIZZY SPORTS COMPLEX, Ghana

LIZZY SPORTS COMPLEX – Ghana

FieldTurf si câstigatorul Cupei Mondiale din 1998, Marcel Desailly, si-au unit eforturile pentru a oferi tinerilor jucatori de fotbal din Ghana un complex frumos, cu terenuri de înalta calitate. 4 terenuri de gazon artificial au fost instalate cu FieldTurf Classic HD 50mm, umplut cu SBR criogenic. Inaugurat în mai 2012, acesta este un pas important pentru FieldTurf în scopul dezvoltarii unei prezente importante în Africa.

Index de performanta FieldTurf Classic HD