Gazon sintetic CORE

Gazonul sintetic CORE O TEHNOLOGIE REVOLUTIONARA

Gazonul sportiv reprezinta o categorie aparte in domeniul acoperirilor sintetice, deoarece acesta trebuie sa asigure caracteristici speciale atat in ceea ce priveste rezistenta, cat si aspectul estetic.

Gazonul sintetic reprezinta atat o suprafata ce suporta un anumit nivel de trafic (destul de intens de regula), insa este si o suprafata ce trebuie sa placa privirii, drept pentru care ambele caracteristici trebuie indeplinite in mod simultan. Noul tip de gazon sintetic Core reprezinta gama de varf in domeniu deoarece aduce cu sine avantaje cu adevarat de necontestat.

Tehnologia patentata de extrudare folosita pentru noul gazon sintetic Core este una noua si inovativa, o tehnologie proprie Field Turf, care presupune combinarea eficienta a celor doi polimeri ai produsului.

Vorbim asadar despre un produs bicomponent cu caracteristici marite de rezistenta, elasticitate si durabilitate, datorate celor 2 polimeri care il alcatuiesc: un polimer intern, central, de inalta densitate si un polimer extern care asigura confortul optim in vederea utilizarii gazonului ca suprafata de joc. In plus, profilul unic de diamant rigid, asigura atat durabilitatea cat si un design cu adevarat special.

De ce ar trebui sa alegi noul gazon sintetic Core?

Un gazon sintetic Core este alegerea perfecta atunci cand ai in vedere toate aceste solicitari. Este nevoie sa asiguri o suprafata de joc rezistenta, durabila si confortabila, astfel incat jocul sa se poata desfasura fara probleme. Din acest punct de vedere tehnologia revolutionara a gazonului sintetic Core poate raspunde oricarei provocari, gratie atentiei si dedicarii cu care acesta a fost conceput si realizat, astfel incat orice teren sa beneficieze de avantajele unui produs cu adevarat remarcabil.