O filozofie a inovatiilor

Cele peste doua decenii de inovatie au dus la dezvoltarea unui sistem FieldTurf sigur si fiabil. Ceea ce a început cu inventia unui gazon artificial , a continuat cu numeroase inovatii care schimba industria. FieldTurf a introdus produse de inginerie care sunt personalizate pentru fiecare segment al afacerii si detine mai mult de 200 de brevete care protejeaza oferta de produse a companiei pentru aplicatii sportive si non-sportive.

Toate sistemele FieldTurf sunt testate utilizand cele mai noi echipamente din Centrul de Inovare si Performanta FieldTurf (FIPC). Situat la sediul companiei, FIPC se asigura ca toate sistemele existente si noi ale FieldTurf indeplinesc standarde superioare de performanta in clasele respective.

Facilitatea de ultima ora este unul dintre, daca nu cel mai avansat, laborator de cercetare din industrie. Dezvoltarea FieldTurf se concentreaza pe furnizarea de sisteme de gazon sigure, durabile si de inalta performanta, cu o mare valoare. FIPC contribuie la asigurarea indeplinirii acestor obiective.