Parteneriate si certificari

Gazonul artificial certificat si recunoscut de cele mai importante federatii sportive

Pe parcursul ultimelor doua decenii, FieldTurf a reusit sa livreze sisteme de gazon artificial de inalta performanta, care au fost certificate de multe dintre cele mai importante federatii sportive din lume. Imbunatatind continuu produsele si acordand o atentie deosebita sigurantei si confortului sportivilor, FieldTurf este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune si mai fiabile companii din industrie, pentru fotbal, rugby, hochei si alte sporturi. Astazi, FieldTurf are parteneriate cu World Rugby (ex-IRB), FIFA, FIH, ITF, FFF (Federatia Franceza de Fotbal) si este membru al ESTO.

FieldTurf furnizeaza suprafete oficiale sportive la FC Groningen, un club Eredivisie (Liga Premierului olandez) si la Newtown AFC, clubul Welsh Premier League.

FieldTurf a instalat primul teren de gazon artificial la Kilmarnock Rugby Park si la Cardiff's Arms Park, care a gazduit finala Cupei Amlin 2014, prima finala din istoria rugby-ului care va fi jucata pe gazon sintetic.

FieldTurf a instalat, de asemenea, terenuri la unele dintre cele mai bune centre de formare ale cluburilor europene de fotbal, cum ar fi Barcelona, Arsenal, Liverpool, FC Sevilla, Paris Saint Germain, Ajax Amsterdam si Hamburg SV, precum si la Centrul National Tehnic Francez Clairefontaine. FieldTurf este prezent si in Africa, unde a fost infiintat un parteneriat cu compania fostului campion mondial francez FIFA, Marcel Desailly, pentru un centru de fotbal din Ghana.

Membru select al FIFA Preferred Producer Program

FieldTurf face parte din cercul mic al producatorilor certificati de FIFA. Au indeplinit obligatiile rigide si cerintele de raportare pentru dezvoltarea, performanta si intretinerea produselor. FieldTurf a fost prima suprafata artificiala care a atins statutul recomandat de FIFA datorita performantei sale superioare de iarba, pe care jucatorii de fotbal prefera. Suprafata a fost, de asemenea, prima etapa artificiala pentru a gazdui o runda de calificari pentru Cupa UEFA si prima care a gazduit un turneu FIFA.