O alegere inteleapta

Alegand FieldTurf, nu numai ca luati decizia de a avea incredere în liderul mondial în suprafete de gazon artificial, ci faceti o investitie inteligenta pentru comunitatea dvs. Intr-adevar, investitia într-un teren FieldTurf va va ajuta sa economisiti bani si sa cresteti siguranta jucatorilor.

Gazonul artificial - o alegere inteligenta

Pentru o performanta similara celei mai bune suprafete de iarba naturala, un teren artificial de gazon va va ajuta sa economisiti multe costuri în comparatie cu un teren de iarba naturala. Cu FieldTurf, puteti sa:

Pe o perioada de 10 ani, un teren de iarba naturala reprezinta o investitie de 92% mai scumpa decât o suprafata FieldTurf.

Perioada de viata mai lunga pentru gazoanele sintetice

Tehnicile si materialele de ultima generatie permit FieldTurf sa construiasca terenuri care dureaza mai mult, ofera caracteristici performante consecvente si contribuie la reducerea costurilor de întretinere.

Durabilitatea consta în 2 factori majori:

Expertiza FieldTurf reduce costurile cu întretinerea, protejeaza fibrele de gazon si mentine siguranta si performanta câmpului constant pe toata durata de viata a acestuia.

Astazi, FieldTurf are peste 500 de terenuri montate care au durat opt ani sau mai mult. Durabilitatea dovedita a terenurilor, permite sa se afirme ca veti obtine cea mai buna valoare dintr-un câmp cu gazon artificial atunci când alegeti FieldTurf.

O suprafata mai sigura pentru sport

Desi orice sportive evita sa se raneasca in timpul jocului, FieldTurf continua sa caute sis a dezvolte noi modalitati de a reduce riscul si gravitatea eventualelor leziuni. Concentrarea asupra sigurantei a dus la numeroase inovatii si îmbunatatiri de reducere a prejudiciului. Ca rezultat, al acestei preocupari au aparut produsele si experienta care va ajuta sa oferiti cele mai sigure conditii de joc pentru sportivi.

Diferite studii independente au aratat ca, în comparatie cu iarba naturala, sistemele FieldTurf duc la: