Teren de fotbal cu gazon sintetic- afacere prospera in orasele mari

Daca dispui de un teren cu pozitie buna sau ai posibilitatea sa inchiriezi unul, cheltuielile de amenajare, facute la inceput, sunt foarte reduse comparativ cu investitiile necesare altor afaceri.

teren gazon sintetic

Vorbim de o afacere simpla, astfel terenul pentru inchiriat este una dintre putinele afaceri ale carei rezultate depind in mod esential de ceea ce faci la inceput anume, investitia in echipamente de calitate, incepand cu gazonul sintetic si terminand cu instalatia de nocturna.

Ce aveti de facut la inceput, pentru ca afacerea sa mearga?

Alegerea spatiului este factorul cheie. Cerintele sunt urmatoarele:

  • Amplasamentul trebuie sa fie intr-o zona frecventata de tineri ;
  • In adiacenta sa nu existe concurenti directi ;
  • Sa exista o buna vizibilitatea si accesibilitate ;
  • Ar mai fi abordarea amplasarii terenului de fotbal chiar intr-un complex sportiv, spre exemplu, daca acest complex nu dispune de alte astfel de terenuri. Dezavantajul este ca potentialii clienti au posibilitatea de a alege intre mai multe sporturi. Avantajul, faptul ca un complex sportiv este tocmai zona des frecventata de potentialii doritori, altfel spus o asemenea amplasare respecta primordial principiul targetarii;
  • Sa existe un pret bun de inchiriere raportat la criteriile de mai sus
  • Sa folosesti echipamente de calitate (gazonul sintetic sa fie rezistent la umididate si uzura, sa exista instalatie de nocturna).
  • O suprafata multisport poate fi o solutie pentru marirea gradului de ocupare al terenului .

 Ce ramane de facut este promovarea serviciului oferit (se preteaza promovarii directe, in cercul de cunostinte, si promovarii prin flyer-e si pe internet), asigurarea ca terenul este bine intretinut si repararea/ inlocuirea amenajarilor atunci cand este necesar si, evident, urmarirea profitabilitatii afacerii.