Suprafata sintetica Protour Plus

Tipuri de suprafete:

  • Protour Plus

Detalii tehnice:t-pro-tour-plus-gb-ft

suprafata sintetica Protour plusPro-tour este o finisare in trei straturi, rezultatul cercetarii si dezvoltarii in consultare constanta cu profesionisti de pe circuitele mondiale. Ea asigura urmatoarele caracteristici:

  • Saritura mingei: viteza de joc si reproducerea efectelor sunt determinate de calitatea formularii liantului Pro Tour, impreuna cu alegerea silicei si colorantilor, cu garantia unei rasini omogene cu nivele durabile ale performantei.
  • Stabilitatea nivelelor de performanta sportiva pe termen lung.
  • Confort pentru jucator: pivotare usoara a pantofului atunci cand se schimba directia, absorbtia impactului asigurata de suportul de asfalt, combinata cu calitatile mecanice ale pantofilor moderni, impreuna cu absenta unei sarituri false, toate aceste conditii sunt combinate pentru a permite sa se joace tenis in conditii optime.

Instalarea terenului Pro Tour de catre partenerii nostri, cu asistenta tehnica de la FieldTurf Tarkett, asigura o finisare de calitate, conforma cu specificatiile de operare pe termen lung. Cu o medie a duratei de viata de 8 ani, Pro Tour poate fi regenerata utilizand procesul de Regenerare Pro Tour.