Parteneri

logo2-12bc661448aa0bab95014a74539668f3

FieldTurf Tarkett a fost infiintata ca urmare a unificarii a doi giganti ai industriei de profil: FieldTurf si Tarkett Sports’ – divizia suprafete.

Foarte apreciata penru produsele sale si tehnologia instalarii acestor suprafete, FieldTurf a revolutionat industria gazonului artificial. FieldTurf a instalat aceste suprafete in mai mult de 1900 de stadioane, universitati, scoli si parcuri din toata lumea. Proprietatile sale intelectuale si leadership-ul antreprenorial au favorizat ca aceasta companie sa devina liderul dominant in sistemele de aplicare a acestor suprafete. In 2006, Liga Nationala de Fotbal American (NFL) a desemnat FieldTuft ca fiind “ Jucatorul Oficial de Suprafete a Superbowl XL ” FieldTurf este intradevar numarul 1 in prelucrarea de iarba artificiala din America de Nord: 72% din totalul suprafetelor de joc sunt FieldTuft si 21 din 27 de echipe din NFL ( Liga Nationala de Fotbal American) folosesc FieldTuft.

Tarkett Sports, lider european in aplicarea gazonului artificial, recunoscuta prin brandul sau Prestige, ofera o gama completa de suprafete de interior, de exterior, linii de marcaj si suprafete de tenis produse dintr-o multitudine de materiale incluzand PVC, lemn, linoleu, poliuretan si textile.

FieldTurf Tarkett devine cel mai mare furnizor din industria de suprafete de sport, producand o paleta completa de suprafete adecvate oricarei necesitati sportive, acest proges fiind subordonat inovatiei si a bunei coordonarii a grupului Tarkett ca intreg.

Suntem mandri sa ajutam sportivii la toate nivelurile, de la cluburile de amatori la olimpici, cu aceeasi pasiune cu care ei, la randul lor o daruiesc sportului.

Vrem sa castigam la fel de mult ca si ei, iar pentru noi, a castiga inseamna sa le oferim suprafetele pe care si le doresc!