Gazonul sintetic o solutie fiabila pentru terenurile de fotbal

Teren oficial pentru antrenament  F.C. Steaua Bucuresti - 8805 mp Gazon artificial Prestige XM 45 omologat FRF
Teren oficial pentru antrenament F.C. Steaua Bucuresti – 8805 mp Gazon artificial Prestige XM 45 omologat FRF

Tehnologiile de fabricatie a gazonului sintetic s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Prin avantajele sale concureaza foarte bine cu gazonul natural, ba mai mult, permite o durata de viata mai mare si o mentenenta mai simpla.

Federatia Romana de Fotbal (FRF), prin activitatea sa de omologare si urmarire a calitatii dotarilor, a impus un standard de calitate ce trebuie respectat de catre toti constructurii de terenuri de fotbal, astfel inca sa fie asigurata siguranta sportivilor si spectatorilor in timpul jocului indiferent de condiitile meteo.

In toate proiectele sale Kinetic Systems a urmarit cu mare atentie indeplinierea tuturor cerintelor de omologare, incepand cu dimensiunea terenului, prezenta sistemelor de drenaj pentru evacuarea rapida a apei, planeitatea suprafetei si nu in ultimul rand folosirea gazonului sintetic de foarte buna calitate, precum FieldTurf Tarkett.

Kinetic Systems, lider in furnizarea gazonului sintetic in Romania si furnizor oficial al FRF, vine in intampinarea tuturor organizatiilor sportive, cu solutii complete de terenuri de fotbal si nu numai, oferind intreg spectru de servicii si dotari pentru terenuri sportive de inalta calitate.

Echipa noastra are specialisti care asigura suportul necesar, inca din faza de prospectare a pietei, si va sta la dispozitie in toate fazele de amenajare, constructie si exploatare a obiectivului sportiv.

De ce Kinetic Systems ?

  1. Avem traditie in efectuarea lucrarilor de calitate, indiferent de complexitatea proiectelor.
  2. Am dovedit ca putem raspunde la cele mai pretentioase cerinte si am devenit furnizor oficial pentru mai multe foruri sportive, dezvoltand terenuri omologate si furnizand intreaga dotare necesara bunei functionari a obiectului sportiv.
  3. Portofoliul nostru ce acopera un spectru larg de tipuri de gazon, echipamente si dotari terenuri sportive ne permite furnizare solutiilor la cheie.

Daca aveti in plan un proiect de dezvoltare al unui obiectiv sportiv nu ezitati sa ne contactati.