Gazon sintetic tenis Olympus

Tipuri de gazon:

Date tehnice:t-olympus-gb-ft

gazon sintetic tenis Olympus_structuraConfortul de joc al unui teren de zgura consta, intr-o mare masura, in senzatia cauzata de miscarea suprafetei din caramida sfaramata. Incercarea de a atinge aceasta caracteristica a determinat dezvoltarea de catre FieldTurf Tarkett a produsului Olympus.

Asocierea de catre FieldTurf Tarkett a trei componente selectate pentru complementaritatea lor – o fibra de inalta calitate, o umplutura de nisip care stabilizeaza structura in mod durabil si, in final, granule de EPDM – ofera lui Olympus calitati care fac ca aceasta finisare sa fie egala cu cele mai bune din aceasta categorie:

• Confort de joc durabil.
• Calitati de joc: saritura a mingei naturala si regulata.
• Suprafata ideala pentru refacerea suprafetei terenurilor vechi.
• Aspect.

Adaugarea granulelor EPDM la suprafata confera lui Olympus calitati reale de confort, apreciate de jucatorii de tenis la cel mai inalt nivel, care, gasesc in aceasta suprafata nivele de performanta sportiva adecvate pentru un joc intens. Instalarea unui teren sintetic Olympus de catre partenerii nostri, cu asistenta tehnica de la FieldTurf Tarkett, asigura o finisare de calitate, conforma cu specificatiile corespunzatoare pentru multi ani de joc.