GAZON SINTETIC PRESTIGE XTR

GAZON PRESTIGE XTR

Tipuri de gazon Prestige XTR:

Prestige XTR 40
Prestige XTR 50
Prestige XTR 60
Prestige XTR 65

Conceptul Prestige XTR se caracterizeaza printr-o fibra XTR exclusiva: o fibra monofilament combinand caracteristicile fibrelelor monfilament si cele fibrilate pentru a asigura o durabilitate pe termen lung. Sunt adaugati inhibitori de coroziune la amestecarea polietilenei in timpul stadiului de obtinere a unei fibre durabile, rezistenta la UV. Analizele de laborator arata ca fibrele Prestige ofera o rezistenta la raze ultraviolete de doua ori mai mare decat alte fibre.

Culori
Prestige XTR este disponibila in doua nuante: “Pine Green” si “Olive Green”.

Fibrilatie controlata

Sistemul de fibre monofilament XTR ofera o solutie de absobtie a socului fara fibrilatie extensiva a fibrei, care rezulta intr-o acoperire cu durabilitate mai mare. Fibrilatia apare in mod spontan in timpul perierii. Dupa 5.000 de cicluri de testare pe masina Lissport, pierderea capacitatii de absorbtie a socului a fost de numai 3%!

Sistemul Triple Primary Backing [strat suport triplu]

Suportul triplu consta din doua straturi de polipropilena care cuprind intre ele ca un “sandwich” un strat acicular. Acest sistem de suport a permis cresterea greutatii stratului de latex cu peste 89%. In acest fel s-a asigurat o stabilitate dimensionala si directionala mai mare ca si o cantitate dubla de fibre sau de “gazon prins” decat cea existenta in prezent ceruta de reglementarile in vigoare.

Durabilitatea nivelului sau de performanta sportiva este obtinuta gratie intretinerii adecvate asa cum este detaliat in instructiunile de intretinere pentru Prestige XTR. Cu conditia ca operatiile de intretinere sa fie executate in conformitate cu aceste instructiuni, FieldTurf Tarkett da o garantie a nivelelor performantei sportive a Prestige XTR timp de 8 ani.

Date tehnice: O-Prestige XTR 50-GB-FT