Gazon sintetic Prestige XT


PRODUSUL NU SE MAI AFLA IN OFERTA NOASTRA !


Tipuri de gazon Prestige XT:gazon sintetic prestige XT

  • Prestige XT 40
  • Prestige XT 50
  • Prestige XT 60
  • Prestige XT 65

Date tehnice:

Conceptul Prestige XT se caracterizeaza printr-o fibra XT exclusiva: o fibra monofilament combinand caracteristicile fibrelelor monfilament si cele fibrilate pentru a asigura o durabilitate pe termen lung. Sunt adaugati inhibitori de coroziune la amestecarea polietilenei in timpul stadiului de obtinere a unei fibre durabile, rezistenta la UV. Analizele de laborator arata ca fibrele Prestige ofera o rezistenta la raze ultraviolete de doua ori mai mare decat alte fibre.

Culori
Prestige XT este disponibila in doua nuante: „Pine Green” si „Olive Green”.

Fibrilatie controlata
Sistemul de fibre monofilament XT ofera o solutie de absobtie a socului fara fibrilatie extensiva a fibrei, care rezulta intr-o acoperire cu durabilitate mai mare. Fibrilatia apare in mod spontan in timpul perierii. Dupa 5.000 de cicluri de testare pe masina Lissport, pierderea capacitatii de absorbtie a socului a fost de numai 3%!

Sistemul Triple Primary Backing [strat suport triplu]
Suportul triplu consta din doua straturi de polipropilena care cuprind intre ele ca un „sandwich” un strat acicular. Acest sistem de suport a permis cresterea greutatii stratului de latex cu peste 89%. In acest fel s-a asigurat o stabilitate dimensionala si directionala mai mare ca si o cantitate dubla de fibre sau de „gazon prins” decat cea existenta in prezent ceruta de reglementarile in vigoare.

Durabilitatea nivelului sau de performanta sportiva este obtinuta gratie intretinerii adecvate asa cum este detaliat in instructiunile de intretinere pentru Prestige XT. Cu conditia ca operatiile de intretinere sa fie executate in conformitate cu aceste instructiuni, FieldTurf Tarkett da o garantie a nivelelor performantei sportive a Prestige XT timp de 8 ani.